Оператор технічного обслуговування
Мастергаз: інжиніринг для людей!

При якій температурі живуть в своїх будинках багаті європейці

При якій температурі живуть в своїх будинках багаті європейці
7842
Facebook Linkedin Twitter E-mail

    Нова публікація німецьким виробником термостатів "Tado" свого інфографіка, в якому описується результати їх плідної роботи в 2014 році не залишила нас байдужими. Особливо, нашу увагу в даному інфографіку привернула особлива карта, де була показана порівняльна температура користувачів термостатів, яку вони встановлюють на нічний час в своїх будинках в кожній країні.


Чим багатше населення, тим нижче температура в приміщенні

 

    Щоб прийти до висновку, чи є залежність економії на опаленні в квартирах від багатства країни, ми провели експеримент і на підставі цих цифр побудували спеціальний графік. Висновок сам напрошується: звичайно, залежність є. Виходить, що чим багатша країна, тим більше її населення економить на опаленні в своїх квартирах. І навпаки: чим більше населення економить на опаленні в своїх квартирах, тим багатша країна. Про правильність формулювання можна розводити нескінченні дискусії, але той факт, що в результаті підвищення ВВП на душу населення знижується рівень температури в житлових приміщеннях стає відразу зрозумілим. Звичайно ж, в кожному правилі є свої винятки, наприклад, жителі Данії і жителі Швеції звикли до того, що в своїх квартирах їм було тепліше, але закономірність в цілому можна відстежити.

    У чому ж криється причина? Населення багатіє лише в тому випадку, коли починає чітко розуміти відповідальність не тільки за політику і економіку, але ще і за забруднення екології, за використання природних ресурсів. Тільки в тому випадку, якщо абсолютно кожна людина почне вирішувати питання, спрямовані на поліпшення якості життя не тільки для себе, але і для оточуючих, країна економічно розквітне і буде займати поважне місце на політичній арені на довгі роки.

 

Дивіться більше на: Теплопостачання, опалення (← натиснути)

Повернутися до списку
Завантажуйте наші додатки При замовленні з додатку, знижка 5%!
Замовити прорахунок Зателефонуємо протягом 10 хвилин!
Зателефонуємо протягом 10 хвилин
Каталог послуг
Магазин